Zoeken naar bindtechnieken, nieuws etc

Over ons
Foto bij over Patist 1 e1678118658586

Ons team

van Hees - Patist Boekbinders

Ons team bestaat uit gespecialiseerde mensen die hun vak verstaan. Iedereen die bij Boekbinderij van Hees werkt, kent liefde voor zijn vak en weet altijd weer bij zijn bewerking van het product een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ons team bestaat uit drie vouwers, twee vergaarders, twee naaiers, één binder, twee bindassistenten, één snijder, één logistiek medewerker, één officemanager en één verkoper. Met dit team produceren en vertegenwoordigen wij al onze producten.

Helmoed van Hees werkt al 36 jaar bij Van Hees Boekbinderij. Hij is daarom ook niet meer weg te denken binnen ons bedrijf. We hopen dat we nog lang van Helmoed mogen genieten samen met alle fijne humor en goede collegialiteit die Helmoed met zich meebrengt.

Guido van Hees werkt 6 jaar bij Van Hees Boekbinderij en is de 4e generatie binnen de familie. Guido is tevens het gezicht van het bedrijf en heeft enkele jaren geleden de boekbinderij overgenomen. Hij is altijd in voor een praatje en zorgt dat het hele team altijd door kan.

1 juli 1954: Anton Patist richt boekbinderij Patist op. Anton was jarenlang bedrijfsleider bij boekbinderij Albracht, gevestigd aan de Bolstraat in Utrecht. Op zolder werd de nieuwe boekbinderij gestart, tegenover Albracht ook aan de Bolstraat. Na verschillende groeistuipen in diezelfde Bolstraat, wordt er in 1969 een bestaand pand aan de Paltzerweg in Den Dolder betrokken.

Na enkele verbouwingen gedurende de laatste 50 jaar “staat” er in Den Dolder een boekbinderij waar al jaar en dag, mooie en goede boeken gemaakt worden, oude en moderne technieken en machines combinerend leidt dit tot verrassende en zeer gewaardeerde producten! Intussen een 3e generatie, na Anton en Kees Patist, sinds 2002 weer een Anton Patist.

Er is heel veel veranderd in de grafische industrie, maar het geloof in de bewerking en afwerking van het bedrukte papier blijft! Al jaren lang vertrouwen klanten op de kennis, de zorg en het vakmanschap van onze boekbinderij. Mensen komen graag bij ons en laten zich verrassen door de bijna onbegrensde mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Boekbinderij van Hees Featured Featured7 1024x800 1024x800
Van Hees Patist Boekbinders Genaaid gebrocheerd
Van Hees Patist Boekbinders 003
Van Hees Patist Boekbinders Perfobind
Van Hees Patist Boekbinders Hechten