Zoeken naar bindtechnieken, nieuws etc

Contact
28

Van Hees - Patist Boekbinders
Dwarsweg 18
5301 KT Zaltbommel
Nederland

T 085 01 633 37
info@vanheespatist.nl
www.vanheespatist.nl

Ma t/m do 07.00 – 17.00
Vrij 07.00 – 15.00
Logistiek dagelijks vanaf 08.00

Van Hees Patist Boekbinders Genaaid gebrocheerd

Genaaid gebrocheerd

Heeft u boeken, jaarverslagen of catalogi die genaaid afgewerkt moeten worden? Met ons moderne machinepark, bent u bij ons aan het goede adres.

Van Hees Patist Boekbinders Perfobind

Perfobind

Perfobind is een 4e manier van afwerken die we kunnen realiseren. Dit is een goed alternatief wanneer papier wat meer houvast nodig heeft en PUR of genaaid eigenlijk te prijzig is. 

Van Hees Patist Boekbinders Insteken

Insteken

We hebben de mogelijkheid om op een van onze machine een kaart of flyer in te steken achter het omslag. Dit kan zowel voorin als achterin het boek.

Van Hees Patist Boekbinders Hechten

Hechten

Met hechten bedoelen we in de volksmond ook wel nieten. Het aanbrengen van 2 of 4 nietjes in de magazines of tijdschriften. Daarna trimmen we ze schoon aan 3 kanten en kunnen ze verpakt of per post verzonden worden naar uw keuze.

Van Hees Patist Boekbinders Gekleurd garen

Gekleurd garen

Wanneer u een softcover of hardcover genaaid af wil laten werken maar toch nog iets specialers wil hebben aan uw afwerking kan u er natuurlijk voor kiezen om het naaigaren in een kleur de doen in plaats van standaard wit garen.

Van Hees Patist Boekbinders Postverwerken

Postverwerking

Postverwerken of insteken zijn eigenlijk bewerkingen die pas gedaan worden nadat een boek (in dit geval altijd een softcover) helemaal gereed is. 

Foto bij over Patist 1 e1678118658586

Boeken

Hard en softcover